Bolid Grafiska AB startades i augusti 2014 med visionen att bilda en produktionsbyrå som kan erbjuda ett bra och kostnadseffektivt alternativ till en reklambyrå.

Många företag spenderar miljonbelopp bara på att ta fram reklam och vi är säkra på att den summan kan halveras genom att anlita en produktionsbyrå. Det skulle istället tillåta företag att lägga mer resurser på att få ut budskapet och synas på fler ställen, vilket kommer ge större effekt utan att tumma på kvalitén. Målet är inte att bli störst utan att skapa en liten mysig kundgrupp och sedan satsa på att bevara och utveckla dessa relationer. Det gör att vi alltid kommer erbjuda dig bra priser, personlig kontakt och snabb hjälp när du behöver det.

Vill du bli en del i vår grupp?

 

Bolid Grafiska AB grundades

av mig, Cecilia Lee Johansson.

Jag är en driven formgivare som arbetat med grafisk form sedan 2001. Först med redigering på bl.a. Linköpings Tidning, Borås Tidning, Metro och Norrköpings Tidningar. Därefter som produktionsledare/AD på Mediakonsult i Gbg där jag jobbade med lokala livsstilsmagasin, kundtidningar, DR, annonser m.m. Jag är utbildad journalist och kombinerade tidningsredigeringen med skrivandet under 8 år. Bland annat startade jag upp en ny lokalredaktion i Linköping på uppdrag av Vimmerby Tidning som jag och en kollega sedan drev i tre år. När jag inte jobbar så är mitt största intresse och livsmål att resa. Hittills har jag stått i 50 länder och även bott i två av dem, London och USA. Nästa mål blir Nya Zeeland, men just nu ser jag fram emot att få driva mitt och ert företag framåt, vilket kommer bli den största resan av alla!

Kontakta mig direkt här

På gång inom

Bolid!

2018-12-21

Vi tar nu lite julledighet och

öppnar igen den 7/1.

God Jul och Gott Nytt År!

2018-01-13

Compass Fairs är utsedda som en av finalisterna i Borås största reklamtävling "Din bästa sida".

Bolid Grafiska är stolt kreatör till

delas bidrag.

2017-01-28

Vi stödjer Giving People,

som arbetar för att motverka

ekonomisk utsatthet och barnfattigdom i Sverige.

Bolid Grafiska AB

Box 13120

402 52 Göteborg

 

Tel. +46 (0) 736 144 066

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS

ORGANISATIONSNR: 556975-0036

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED