Kundcase

Här hittar du exempel på arbeten vi gjort åt våra kunder.

Utomhusreklam

Kund: Svenska Mäklarhuset
Video för annonsering på digital utomhusskärm. Vi kan även hjälpa dig med klassiska affischer för annonsering i kollektivtrafiken, t.ex. reklam på T-bana, spårvagnar, båt och pendeltåg.

Video

Kund: Peab Bostad

Framtagning av video till Youtube,
från skiss på upplägget, inkl. copy till färdigställande. Vi kan också hjälpa dig med enklare redigering av befintliga filmer.

Produktkatalog

Kund: Essity
Uppdatering av produktkatalog med sortiment från Tork. Här har vi utifrån tidigare broschyr lagt in / tagit bort produkter och anpassat layout.

Mässmaterial

Kund: Peab Bostad
Motiv till beachflagga och rollup. Inför mässor har vi tar vi också fram motiv till bland annat mässdiskar, vepor, banderoller, påsar m.m.

Produktblad

Kund: Mora Armatur & FM Mattsson
Framtagning av produktblad där vi hämtat produktinformation och bilder från kundens bildbank och hemsidor för att sedan sätta ihop layouten.

Sociala Medier

Kund: Properties & Partners
Video för annonsering på Instagram. Vi gör även statiskt material till exempelvis karuseller och inlägg på Facebook och Instagram.

Banners

Kund: Peab Bostad

Vi producerar banners till olika medier som exempelvis Hemnet, Schibstedt och BidTheatre. Format i stillbilder, gif och i vissa fall HTML5. 

Årsredovisning

Kund: BIM Object
Framtagning layout utifrån företagets uppdaterade grafiska profil. Redigering och framtagning av förslag på bilder. Färdigställande och inskick till tryck.

Säljbroschyr

Kund: Peab Bostad
Layout av broschyr utifrån kundens mall, framtagning av logotype för bostadsprojektet och textbearbetning. Färdigställande och inskick till tryck.

Tidningsannons

Kund: Essity
Layout av annons utifrån kundens mall. Här har vi fått text och bild från kund och sedan justerat format och anpassat filen för tryck.