Våra tjänster

Här hittar du exempel på vad vi kan hjälpa dig med. 
Behöver du något annat? Hör av dig så försöker vi lösa det också.

Tryck

 • Broschyrer
  Annonser
  Produkt- och informationsblad
  DR
  Affischer

Digitalt

 • Banners
  Bilder till Sociala Medier
  Videos till Sociala Medier
  Utomhusreklam
 • Digitala skärmar

Mässmaterial

 • Vepor
  Rollups
  Beachflaggor
  Mässdiskar
  Kapaskivor

Förpackning

 • Förpackningsdesign
 • Emballage
  Giveaways
  Etiketter

Copy

 • Intervjuer
  Artiklar
  Pressreleaser
  Textbearbetning
Bolid grafiska

Låt oss bli din
nya kollega

Välkommen till en produktionsbyrå med stort hjärta. Vi startade 2014 med visionen att skapa ett mysigt krypin som drivs av passion för grafisk form och där relationerna med kunderna står i fokus. Det tror vi att vi idag har lyckats med. Bolid Grafiska är det smarta valet för dig som vill effektivisera din marknadsföring och samtidigt minska kostnaderna. Vårt arbetssätt tillåter dig att lägga större budget på att sprida annonseringen istället för att lägga kostnaden på att ta fram själva reklamen – större effekt utan att tumma på kvalitet. Här gillar vi när det går undan och saker blir klara fort, självklart med fina resultat, men vi ogillar att slösa med din eller vår tid.

Vi samarbetar med våra kunders mediabyråer, reklambyråer, tryckerier och välkomnar liknande lösningar. Låt din reklambyrå ta fram idéerna, så hjälper vi till att utforma dom. När du blir kund hos oss jobbar vi tillsammans hela vägen. Kommunikation oss emellan tror vi är nyckeln till bästa resultatet. Visionen är att du efter vi kommit i mål med uppdraget, ska känna att du även vunnit en ny kollega.

Kundcase

Här kan du se några exempel på vad vi hjälpt våra kunder med.

Säljbroschyr

Kund: Peab Bostad
Layout av broschyr utifrån kundens mall, framtagning av logotype för bostadsprojektet och textbearbetning. Färdigställande och inskick till tryck.

Produktblad

Kund: Mora Armatur & FM Mattsson
Framtagning av produktblad där vi hämtat produktinformation och bilder från kundens bildbank och hemsidor för att sedan sätta ihop layouten.

Mässmaterial

Kund: Peab Bostad
Motiv till beachflagga och rollup. Inför mässor har vi tar vi också fram motiv till bland annat mässdiskar, vepor, banderoller, påsar m.m.

Tidningsannons

Kund: Essity
Layout av annons utifrån kundens mall. Här har vi fått text och bild från kund och sedan justerat format och anpassat filen för tryck.

Kundcase

Här kan du se några exempel på vad vi hjälpt våra kunder med.